BIO olivy černé sušené na stromě, bez soli a oleje PERU
Popis
BIO olivy schnou přímo na stromech na slunci. Z toho důvodu mají přírodní nahořklou chuť a jsou sušší než olivy dehydrované. Olivy jsou ručně sbírané. Neobsahují sůl ani olej. Tyto olivy jsou ideální pro veganskou stravu, protože jde o 100% přírodní RAW produkt bez přísad a procesů.
Doporučujeme je použít např. při vaření. V Peru olivy jedí s dresinkem z cibulky, feferonky, trochy oleje, soli a citrónu.
BIO olivy získáváme přímo od farmáře v Peru, který je pěstuje v rámci bio zemědělství v poušti na západním pobřeží země. Poušť se táhne dále dolů na jih Peru, kde se stává součástí nejsušší pouště na světě – Atacama, která se rozkládá hlavně v Chile.¨
Na tomto místě se olivy pěstují.
Složení:
100% BIO olivy černé druhu Botija (odrůda Sevillana) přírodně usušené s peckou (bez soli a bez olivového oleje)
Olivy obsahují zdravé tuky, esenciální oleje, vitamíny (např. A, B, C, D, E, K), minerály (např. draslík, železo, vápník, mangan, jód, sodík), vlákninu. Mají antioxidační účinky (obsahují např. lutein). Působí proti stárnutí. Podporují mozek. Mají antidepresivní účinky. Zlepšují stav pokožky. Jsou prospěšné pro fungování srdce. Pomáhají předcházet rakovině (obsahují fenoly).
BIO olivy neobsahují stabilizátory (např. glukonát železnatý), neobsahují regulátor kyselosti, neobsahují éčka, neobsahují okyselovadlo, neobsahují ocet kvasný vinný, neosahují zpevňující látky, neobsahují slunečnicový olej, nejde o barvené olivy.
Např. černé olivy obsahují hodně železa, olivy Manzanilla obsahují více vitaminu E.
JAK JE PŘÍRODNÍ KVALITA A PŮVOD OSVĚDČEN?
BIO olivy JSOU 100% PŘÍRODNÍ.
BIO CERTIFIKACE je získaná od EVROPSKÉ UNIE.
RAW, VEGAN, BEZ LEPKU, BEZ PŘÍDANÝCH CUKRŮ, BEZ KONZERVANTŮ, BEZ REGULÁTORŮ KYSELOSTI, BEZ BARVIV.