BIO olivy černé dehydrované PERU
Popis
BIO olivy získáváme přímo od farmáře v Peru, který je pěstuje v rámci bio zemědělství v poušti na západním pobřeží země. Poušť se táhne dále dolů na jih Peru, kde se stává součástí nejsušší pouště na světě – Atacama, která se rozkládá hlavně v Chile.
Olivy jsou ručně sbírané. Fermentují se s mořskou solí. Poté se suší při teplotách do 40 stupňů C. Jsou v nich zachovány všechny přírodní látky.
BIO olivy černé a zelené s peckou a olivová pasta jsou 100% přírodní.
Na tomto místě se olivy pěstují.
Složení:
100% BIO olivy černé druhu Botija (odrůda Sevillana) dehydrované s peckou a s mořskou solí
BIO olivy neobsahují stabilizátory (např. glukonát železnatý), neobsahují regulátor kyselosti, neobsahují éčka, neobsahují okyselovadlo, neobsahují ocet kvasný vinný, neosahují zpevňující látky, neobsahují slunečnicový olej, nejde o barvené olivy…
Olivy obsahují zdravé tuky, esenciální oleje, vitamíny (např. A, B, C, D, E, K), minerály (např. draslík, železo, vápník, mangan, jód, sodík), vlákninu. Mají antioxidační účinky (obsahují např. lutein). Působí proti stárnutí. Podporují mozek. Mají antidepresivní účinky. Zlepšují stav pokožky. Jsou prospěšné pro fungování srdce. Pomáhají předcházet rakovině (obsahují fenoly).
Např. černé olivy obsahují hodně železa, olivy Manzanilla obsahují více vitaminu E.
Dejte si naše BIO olivy do zeleninového salátu, do těstovin, k masu, k vínu, k sýru, k mexickým nachos s avokádovým salátem. Dopřejte si přírodní chuť.
JAK JE PŘÍRODNÍ KVALITA A PŮVOD OSVĚDČEN?
BIO olivy JSOU 100% PŘÍRODNÍ.
BIO CERTIFIKACE je získaná od EVROPSKÉ UNIE.
RAW, VEGAN, BEZ LEPKU, BEZ PŘÍDANÝCH CUKRŮ, BEZ KONZERVANTŮ, BEZ REGULÁTORŮ KYSELOSTI, BEZ BARVIV.