BIO a RAW olivová pasta z černých oliv - olivová tapenáda - PERU
Popis
Pomazánka (tapenáda) z BIO a RAW oliv je vhodná k namazání na chléb, krekry nebo do zeleninového salátu.
Pomazánka je z černých oliv druhu Botija (odrůda Sevillana) s oregánem, olivovým olejem a mořskou solí nerafinovanou.
Sami si můžete pomazánku dochutit např. česnekem nebo přidat sušená rajčata. Navrch můžete dát avokádo, cibulku, rajče.
Naše BIO a RAW olivy získáváme přímo od farmáře v Peru, který je pěstuje v rámci bio zemědělství v poušti na západním pobřeží země. Poušť se táhne dále dolů na jih Peru, kde se stává součástí nejsušší pouště na světě – Atacama, která se rozkládá hlavně v Chile.
Olivy jsou ručně sbírané.
Na tomto místě v Peru na poušti se olivy pěstují.
BIO a RAW olivy neobsahují stabilizátory (např. glukonát železnatý), neobsahují regulátor kyselosti, neobsahují éčka, neobsahují okyselovadlo, neobsahují ocet kvasný vinný, neosahují zpevňující látky, neobsahují slunečnicový olej, nejde o barvené olivy…
Olivy obsahují zdravé tuky, esenciální oleje, vitamíny (např. A, B, C, D, E, K), minerály (např. draslík, železo, vápník, mangan, jód, sodík), vlákninu. Mají antioxidační účinky (obsahují např. lutein). Působí proti stárnutí. Podporují mozek. Mají antidepresivní účinky. Zlepšují stav pokožky. Jsou prospěšné pro fungování srdce. Pomáhají předcházet rakovině (obsahují fenoly).
Např. černé olivy obsahují hodně železa, olivy Manzanilla obsahují více vitaminu E.
JAK JE PŘÍRODNÍ KVALITA A PŮVOD OSVĚDČEN?
Olivová pasta JE 100% PŘÍRODNÍ.
BIO CERTIFIKACE je získaná od EVROPSKÉ UNIE.
RAW, VEGAN, BEZ LEPKU, BEZ PŘÍDANÝCH CUKRŮ, BEZ KONZERVANTŮ, BEZ REGULÁTORŮ KYSELOSTI, BEZ BARVIV.